Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 20:46

Έχω παλιό site γιατί να το αλλάξω ;

Γράφτηκε από τον
(1 Ψήφος)
Έχω παλιό site γιατί να το αλλάξω ; - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Έχω ένα παλιό site και κάνω τη δουλειά μου, όπου το είχα φτιάξει πριν από 5 χρόνια γιατί να το αλλάξω;

Αυτό που θα πρέπει να πούμε είναι, ότι η πρόοδος που έχει αναδειχθεί στην υλοποίηση και την κατασκευή μιας ιστοσελίδας τα τελευταία 5 χρόνια είναι αλματώδης καθώς έχουν αναβαθμιστεί κατά πολύ οι μεθόδοι υλοποίησης για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.
Οι χρήστες του internet είναι πλέον απαιτητικοί καθώς αποζητούν από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας που επισκέπτονται να έχει εύχρηστο περιβάλλον χωρίς άσχημες αποχρώσεις και κουραστικές για τα μάτια. Επίσης θα πρέπει να διαθέτει εύχρηστη πλοήγηση καθώς έτσι περιηγείτε περισσότερο ένας χρήστης μέσα στην ιστοσελίδα μας με αποτέλεσμα να τον κερδίζουμε περισσότερο. Δεν πρέπει να έχουμε δυσανάγνωστες γραμματοσειρές δυσκολέυοντας τον επισκέπτη να διαβάσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ανταγωνιστές σας που έχουν μια σύχρονη ιστοσελίδα και να δείτε τις διαφορές στην πλοήγηση και την περιήγηση της ιστοσελίδας του και να την συγκρίνετε με την δική σας. Ένα ακόμα κίνητρο που θα μπορούσε να δοθεί είναι ότι η Google κατατάσσει αυτές τις ιστοσελίδες χαμηλότερα καθώς καταλαβαίνει ότι δεν τηρούν τα πρότυπα W3 Standards και έτσι τις κάνει λιγότερο ανταγωνιστικές με αποτέλεσμα να μην φαίνεστε πουθενά και η επένδυση που είχατε κάνει με την ιστοσελίδα σας να πηγαίνει πλέον χαμένη.

Για αυτό το λόγο ο επανασχεδιασμός ιστοσελίδας που είναι παλιάς τεχνολογίας είναι απαραίτητος.

Διαβάστηκε 231 φορές
Anasazi-Webart

Web Design - Web Development - Γραφιστικές λύσεις

anasazi-webart.com/

Τελευταία άρθρα από τον/την Anasazi-Webart

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Επίδραση των Social Media στα Brands Επισκεψιμότητα σε Blogs και Sites: Άγνοια, Μύθοι και Πραγματικότητα »

3 σχόλια