Anasazi’s news

Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 08:46

Κερδίσαμε το στοίχημα!

Γράφτηκε από την
(0 ψήφοι)

Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο site “GreekAffair”, που, στην κυριολεξία, μας έβαλε σε έναν αγώνα δρόμου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, μας επισκέπτεται μια παλιά καλή φίλη. Την συνοδεύουν
ο δημοσιογράφος Κυριάκος Τσικορδάνος με την φωτογράφο Αμάντα Λαουμτζή, γνωστοί στον χώρο των media και του lifestyle, (όπως μάθαμε αργότερα, μιας και η σχέση μας με το χώρο γενικότερα δεν είναι ιδιαίτερα στενή).

-Μπορείτε, να αναλάβετε να «στήσετε» ένα magazino…;
«Σιγά το πράγμα»… ήταν η πρώτη σκέψη μου.
-Φυσικά!!! Με μεγάλη μας χαρά!!! Τα πόρταλ γενικότερα είναι η ειδικότητά μας, μιάς και πρόκειται για ένα είδος που αγαπάμε ιδιαίτερα και συνήθως «γλεντάμε» στην κατασκευή τους…, βιάστηκα να απαντήσω….

Χωρίς δεύτερη σκέψη αρχίσαμε να συζητάμε τις προδιαγραφές της ιστοσελίδας. Επρόκειτο για μία δικτυακή πύλη που θα αφορούσε το χώρο του θεάματος και της μουσικής, το lifestyle και τα ταξίδια με αξιόλογους συντελεστές και αρθρογράφους…
-…για την κατασκευή της ιστοσελίδας θα δουλέψουμε με joomla και K2… ευέλικτα και προσαρμόσιμα, τα καταλληλότερα για το συγκεκριμένο project… Θα «πατήσουμε» πάνω σε κάποιο έτοιμο template που θα προσαρμόσουμε ανάλογα και … μπλα, μπλα, μπλα, μπλά…., συνέχισα μέσα στον ενθουσιασμό...

Μετά από δύο ώρες και αφού έχουμε αναλύσει κάθε τεχνική λεπτομέρεια, όσον αφορά το site, αφού έχουμε καταλήξει όσον αφορά το template που θα χρησιμοποιηθεί και τις παραμέτρους του, αφού … σκάει η βόμβα:
- Η ιστοσελίδα πρέπει να «βγει στον αέρα» την Πέμπτη το πρωί στις 11 η ώρα!!!
-Αυτό είναι αδύνατο… τόλμησα να ψελλίσω… χρειαζόμαστε ένα δεκαήμερο «στο νερό» και είναι ήδη Σάββατο απόγευμα…
-Την Πέμπτη το πρωί στις 11, γιατι... (δεν με ενδιέφερε να ακούσω τα γιατί και τα διότι, ...εκεί σταμάτησα να ακούω, άλλωστε οι δημοσιογράφοι γενικότερα έχουν μία αλλοπρόσαλλη σχέση με τον χρόνο – στ΄αυτια μου ηχούσε απειλητικά: την Πέμπτη στις 11)…

Σκέφτηκα βιαστικά τα υπέρ και τα κατά: «...αν άρχίσουμε από τωρα, αν δουλέψουμε και την Κυριακή, αν εκμεταλευτούμε την αγάπη μας για νυχτερινή δουλειά, αν ξεχάσουμε για λίγες μέρες προσωπική ζωή, σπίτι, οικογένεια, facebook… ε…θα τα καταφέρουμε…»
-Έγινε Κυριάκο!! Την Πέμπτη το πρωί το GreekAffaiR θα είναι στον αέρα!!!!
.........................................................................................................................
…………………………………………………………………………………………………………………….(*)
Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, στις 11 η ώρα το πρωί, ο χώρος του θεάματος και της τέχνης απέκτησε ένα μοναδικό εκφραστή, το lifestyle βρήκε επιτέλους ποιοτική διαδρομή(φράση κλεμμένη από αρθρογράφο του site), η παιδική σκηνή απέκτησε τη δική της στήλη, το travelling συνάντησε την «Ιθάκη» του και εμείς ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!

Αφού ευχηθούμε στο GreekAffaiR.com.gr και τους συντελεστές του να έχουν ούριο άνεμο στον ωκεανό που λέγεται διαδίκτυο, βάζουμε πλώρη για την επόμενη πρόκληση…

(*) Το κομμάτι του άρθρου που απουσιάζει, περιγράφει τα ατελείωτα μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα, την πίεση και το στρες, τα νευρα και τις αντιθέσεις, τα προβλήματα και τα bugs που αντιμετωπίσαμε… με όπλα μας 2 ώρες ύπνο ανα εικοσιτετραωρο, 1 κιλό καφέ στιγμής και μία καρτέλλα lexotanil... Tο αφαιρέσαμε σκόπιμα εφ όσον αν παρέμεναν το άρθρο θα έμοιαζε με αρχαία ελληνική τραγωδία… και εμείς ως ατόφιοι έλληνες προτιμάμε την σάτυρα…

Διαβάστηκε 3463 φορές
Ζωή

Η Ζωή, είναι web designer και seo expert. Facebook maniac, gamer, workaholic, αλλά κι εραστής της φύσης (γι αυτό άλλωστε επέλεξε να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να ζήσει σε καποιο ορεινό βοιωτικό χωριό). Όταν δεν βρίσκεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, θα την βρείτε να σκαλίζει ζαρζαβατικά, να φροντίζει τα παπούδια του χωριού, να διαβάζει, ή απλά να περιδιαβαίνει στα μονοπάτια, απολαμβάνοντας την φύση του βουνού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Anasazi - Οι αρχαίοι εκείνοι... Ημερολόγιο 2018 »

343 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου
    WscdDyeme
    Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 01:14 δημοσιεύθηκε από WscdDyeme

    nexium online pharmacy

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Coreyerals
    Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 15:50 δημοσιεύθηκε από Coreyerals

    На нашем ресурсе вы найдете самую важную информацию о [url=https://a1realtyspb.ru/]ремонте в новостройке[/url], а также о [url=https://a1realtyspb.ru/]коммерческой недвижимости[/url].
    Мы предлагаем полезные рекомендации, которые помогут вам принимать правильные решения и сохранить ваш бюджет!

  • Σύνδεσμος σχολίου
    HenryIndub
    Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 15:01 δημοσιεύθηκε από HenryIndub

    После ремонта мне понадобилась новая входная дверь. Выбрал [url=https://dvershik.ru]https://dvershik.ru[/url] из-за удобного каталога и подробных характеристик. Заказ был выполнен точно в срок, монтажники работали аккуратно и профессионально. Отличное качество двери и высокий уровень сервиса, несомненно рекомендую!

  • Σύνδεσμος σχολίου
    HenryIndub
    Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 15:01 δημοσιεύθηκε από HenryIndub

    Прошлым месяцем мне понадобилось заменить входную дверь в квартире. Обратился на сайт [url=https://dvershik.ru]https://dvershik.ru[/url], выбрал модель и заказал установку. Мастера приехали строго по расписанию, компетентно и оперативно смонтировали новую дверь. Очень доволен сервисом и результатом – теперь чувствую себя намного безопаснее!

  • Σύνδεσμος σχολίου
    k8 カジノ
    Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 10:31 δημοσιεύθηκε από k8 カジノ

    k8 カジノ ログイン
    このブログはいつも私に新しい知識をもたらしてくれます。ありがとうございます。

  • Σύνδεσμος σχολίου
    프라그마틱 무료
    Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 08:10 δημοσιεύθηκε από 프라그마틱 무료

    프라그마틱 슬롯을 무료로 즐겨보며 행운을 시험해보세요.
    프라그마틱 무료

    프라그마틱과 관련된 내용 감사합니다! 또한, 제 사이트에서도 프라그마틱에 대한 정보를 찾아보실 수 있어요. 서로 이야기 공유하며 더 많은 지식을 얻어가요!

    https://www.12315bs.cn/
    http://www.keoghsflex.com/
    https://www.12315qu.cn/

  • Σύνδεσμος σχολίου
    AmdbWhego
    Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 08:07 δημοσιεύθηκε από AmdbWhego

    codeine linctus pharmacy

  • Σύνδεσμος σχολίου
    sandyterrace.com
    Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 08:03 δημοσιεύθηκε από sandyterrace.com

    onair2tv.com
    Zhu Houzhao는 갑자기 관심을 갖게되었습니다. "계속하세요."

  • Σύνδεσμος σχολίου
    sandyterrace.com
    Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 16:47 δημοσιεύθηκε από sandyterrace.com

    nikontinoll.com
    그러나 그 말은 추악했지만 Zhu Houzhao는 이해했습니다.

  • Σύνδεσμος σχολίου
    ArthurCrabs
    Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 15:42 δημοσιεύθηκε από ArthurCrabs

    Читайте интересные статьи на актуальные темы, связанные с недвижимостью, например [url=https://business-center.msk.ru/]покупка квартиры в новостройке[/url] или [url=https://business-center.msk.ru/]оценка недвижимости[/url].

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Αν σε ενδιαφέρει η digital ενημερώση ξέρεις που να εισάγεις το email σου.

*Με κάθε εγγραφή 20% έκπτωση στις υπηρεσίες μας ή δωρεάν SEO ανάλυση.